суботу, 11 травня 2019 р.

З турботою про ветеранів






6 травня голова правління РСТ Марина Гапонова, голова профкому РСТ Оксана Птуха та голова районної ради ветеранів війни і праці Леонтій Тимченко здійснили об’їзд  ветеранів війни і праці, привітали їх з наступаючим Днем Перемоги та вручили продовольчі набори і грошові винагороди.


Привітно і радісно зустрічав делегацію учасник Другої Світової війни, інвалід І групи 94 річний Семен Гаврилович Носач. У його послужному списку – участь у фронтових діях, ратна праця на відбудові поруйнованого народного господарства у післявоєнні роки, патріотично-виховна робота з молоддю.


 



До глибини душі була зворушена відвідинами учасник бойових дій у Другій Світовій війні, ветеран торгівельної справи з багаторічним стажем Марія Устимівна Ковальчук. Свій досвід, вміння працювати із повною віддачею Марія Устимівна передала не одному поколінню працівників торгівлі, які щиро вдячні за таку науку.


Відвідали також бабусю загиблого у зоні АТО воїна Михайла Сіньова Ніну Миколаївну Фасій. Усі разом вшанували пам’ять юного захисника Вітчизни.

Не залишився поза увагою учасник бойових дій у зоні АТО  Юрій Логвиненко: його матері Тетяні Логвиненко (до речі, теж ветерану торгівлі) підприємець із с. Сирове В.Костенко доставив продовольчий набір і грошову винагороду для сина, який проходить період реабілітації. 

К.СТАРКОВА.  Фото автора

Немає коментарів:

Дописати коментар