суботу, 26 травня 2018 р.

Наші погляди звернені на Європу

image

Вже стало доброю традицією в Україні третьої суботи травня відзначати День Європи. Саме цього дня на площі біля адмінбудинку райдержадміністрації відбулася церемонія урочистого підняття Прапора Європейського Союзу, приурочена відзначенню Дня Європи.


Відкрила урочистий захід директор районного Будинку культури Валентина Дусак. Перед керівниками та працівниками установ, організацій, підприємств селища, перед учасниками АТО, керівниками політичних партій та громадських організацій, учнями загальноосвітніх шкіл райцентру виступили керівники району. Лейтмотивом свята було: Європа – це велика міцна родина, вільне об’єднання демократичних і прогресивних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. І нинішня подія вже вкотре нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми є частиною Європи.

Для урочистого підняття Державного Прапора України було запрошено учасника антитерористичної операції на Сході України Олега Гулька та ученицю Врадіївської ЗОШ №1 Альону Малєйчик, які виконали цю почесну місію під урочисту мелодію гімну нашої Вітчизни. А для урочистого підняття Прапора Європейського Союзу було запрошено учасника антитерористичної операції на Донбасі Олександра Боровика та ученицю Врадіївської ЗОШ №1 Дану Іванину, які з почуттям великої відповідальності й гідності під звуки гімну Європейського Союзу підняли синє полотнище із кругом зірочок у високе небо.

В.ЗАЛУЦЬКИЙ.
Фото автора

Немає коментарів:

Дописати коментар