суботу, 4 серпня 2018 р.

Людина слова

Народний депутат В.Підберезняк з депутатським корпусом та активом села Адамівки.

  Наприкінці 2017 року депутати Врадіївської районної ради В.Ільчук та І.Сало звернулися з проханням до депутата Верховної  Ради України Вадима Підберезняка   про надання допомоги в ремонті свердловин у селі Адамівка, так як існувала проблема з водопостачанням.
  В.Підберезняк відреагував на дане звернення та відвідав село Адамівку. Ознайомившись з  проблемними питаннями, він запропонував сільському голові Н.Потребі виготовити проектну документацію та кошторис на ремонт двох свердловин, пообіцявши допомогти з коштами.


  За декілька місяців проект та кошторис були виготовлені. Потрібно було майже 500 тис. гривень.

  Вадим Іванович вже вкотре дотримався своїх обіцянок, і в липні вийшла постанова Кабінету Міністрів України про виділення державної субвенції, в тому числі і на ремонт свердловин  у селі Адамівка. До речі, тут уже почала роботу будівельна бригада по капітальному ремонту свердловин.

  25 липня, перебуваючи на Врадіївщині, Вадим Іванович, уже за традицією, провів особистий прийом громадян. Разом з депутатом районної ради І.Салом відвідав районну лікарню, зустрівся з колективом та відгукнувся на їх прохання придбати холодильник для пологового відділення. Варто зазначити, що В.Підберезняк доклав багато зусиль, щоб у районній лікарні нарешті запрацював ліфт. І сьогодні до послуг працівників лікарні  дві ліфтові пасажирські кабіни. Це значно полегшує роботу медперсоналу. Люди вдячні депутату за проявлену турботу і за конкретну допомогу.

  Наступна зустріч з депутатським корпусом та громадськістю села відбулася в Адамівській сільській раді. Сільський голова Н.Потреба подякувала Вадиму Івановичу за кошти, виділені на ремонт свердловин та увагу , яку він приділяє проблемам села. Також відбувся цікавий діалог між депутатом та жителями села Адамівка, які зверталися до депутата з особистими питаннями. На закінчення зустрічі Вадим Іванович відвідав місцеву школу та дитячий садок.

  Уже два роки поспіль Вадим Іванович опікується Врадіївським районом, і дуже приємно, що він є людиною слова і справи,  кожна його обіцянка виконується.

А.ШВЕЦЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар