суботу, 1 вересня 2018 р.

Цей день запам’ятається надовго

image
  
  У День Незалежності України на центральному стадіоні селища було велелюдно, весело й гамірно. Врадіївська громада зібралась, щоб усім разом відзначити велике державне свято, долучитись до запальноукраїнського торжества незалежності, вшанувати знаних людей селища.


    Врадіївчан і гостей селища вітали з Днем Незалежності України керівники  району: голова райдержадміністрації В.Жосан, голова районної ради П.Висоцький, селищний голова М.Москаленко та запрошені гості.

Хвилюючим був момент розгортання великого полотнища Державного Прапора України — нашого славного символа державності, єдності і соборності. Це дійство додало особливої значимості і урочистості, гордості за Україну і її волелюбний народ.

    Святковий настрій створила всім концертна група з Миколаєва: співак М.Грицкан та музичний гурт “Гарт”. Це був концерт-спілкування з аудиторією. Михайло Грицкан присвячував свої пісні Україні-неньці, іменинникам, молодятам та зарученим парам, всім разом і кожному врадіївчанину зокрема.

   Зворушливим моментом святкового дійства було музичне вітання співака випускникам Врадіївської ЗОШ №2 1968 року випуску, які цього дня відзначали 50-річчя закінчення школи. Не залишились без уваги найменші врадіївчани, наша юна  зміна, для них – надувні гірки, батути, інші розваги. Було весело всім, і дітям, і батькам, кожному, хто прийшов на свято, щоб побути у колі друзів і разом відзначити День незалежності України.

В.БОЛГАРИНА.
Фото автора

Немає коментарів:

Дописати коментар