середу, 20 лютого 2019 р.

Засідання Ради регіонального розвитку

Нещодавно у Врадіївці відбулось підсумкове засідання Ради регіонального розвитку у Врадіївському районі, у якому взяли участь заступник голови облдержадміністрації О.Кушнір, керівники району, селищний та сільський голови, керівники установ і організацій району, депутати, представники громадських організацій, бізнесу.
 

Розпочавши засідання, О.Кушнір акцентував на тому, що потрібно визначити основні напрямки розвитку району, врахувавши всі можливості і потенціал, який є на сьогодні. Для того, щоб Врадіївщина, включившись у впровадження реформ децентралізації, ставши громадою, реально отримала законодавчо закріплені повноваження та широкі можливості для свого розвитку.

Учасники засідання були ознайомлені з основними напрямками стратегії розвитку району на три роки (2019-2021), що зумовлюють удосконалення державного будівництва, ефективне використання й розвиток економічного потенціалу району, залучення інвестицій для покращення життєвого рівня мешканців громади на найближчий час і на перспективу.

Цього ж дня заступник голови облдержадміністрації О.Кушнір вручив документацію на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства матерям учасників АТО.

А учні районної гімназії  були нагороджені подяками райдержадмінстрації і районної ради за отримані призові місця у ІІ етапі (обласному) дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Інформація “Вісника”

Немає коментарів:

Дописати коментар