суботу, 23 лютого 2019 р.

Турнір з волейболу, присвячений пам’яті Павла Єладі



16 лютого 2019 року у Врадіївській ЗОШ №1 та Врадіївській ЗОШ №3 був проведений традиційний районний турнір з волейболу, присвячений пам'яті загиблого воїна-афганця Павла Єладі.

На турнір прибуло 8 команд, які жеребкуванням були розділені на дві групи. До першої групи потрапили команди Адамівки,  Новопавлівка-2, Врадіївських ЗОШ №3-2 та Врадіївських ЗОШ №1-2. До другої групи потрапили команди Новопавлівка-1, Нововасилівки, Врадіївської ЗОШ №3-1 та Врадіївської ЗОШ №1-1.  

У першій групі команда Адамівки не мала проблем із виходом до півфіналу,  перемігши своїх суперників. Друге місце посіла друга команда Врадіївської ЗОШ №3. В другій групі команда Новопавлівка-1 також впевнено здобула путівку до півфіналу, а другою стала перша команда Врадіївської ЗОШ №1.

У першому півфіналі зустрілись команда Новопавлівки та друга команда Врадіївської ЗОШ №3. Волейболісти з Новопавлівки впевнено перемогли та здобули путівку до фіналу. Другий півфінал, в якому змагались перша команда Врадіївської ЗОШ №1 та Адамівки, проходив у більш напруженій боротьбі. У першій партії перемогли адамівчани, у другій – випускники Врадіївської ЗОШ №1. У третій вирішальній партії досвідчені адамівські волейболісти довели свою перевагу над юними врадіївчанами.    

Матч за третє місце між командами випускників Врадіївських шкіл впевненіше провели волейболісти ЗОШ №3 та здобули перемогу, посівши третє місце у турнірі. І ось довгоочікуваний фінал. У першій партії перемогла команда Адамівки (25:21). У другій партії то одна команда виходила вперед, то інша, адже волейболісти з Новопавлівки не збирались віддавати кубок адамівчанам без бою.  У вирішальних розіграшах нерви та майстерність виявились міцнішими у команди Адамівки. Результат 27:25 на їх користь. Після дворічної перерви адамівчани повернули собі кубок пам'яті Павла Єладі. 

Капітанам команд Врадіївської ЗОШ №3 та Новопавлівки були вручені грамоти за третє та друге місця відповідно та грошові винагороди, а команда Адамівки отримала перехідний кубок, грамоту і грошову винагороду. Хочеться від всіх учасників турніру подякувати приватному підприємцю О.Коломійчуку,  який традиційно виступив спонсором даного турніру. Також відмітити команду Нововасилівки, яка вперше взяла участь у турнірі і достойно виступила. Окрема подяка вчителям фізичного виховання Ю.Зіновкіну та В.Ратушняку, які добре підготували свої спортивні зали до змагань.

В.ОДАЖІУ,
провідний спеціаліст сектору культури, молоді,  спорту та туризму
райдержадміністрації











Немає коментарів:

Дописати коментар