суботу, 2 березня 2019 р.

Районні змагання з настільного тенісу




24 лютого  2019 року в спортивному залі Врадіївської ЗОШ №3 відбулися щорічні районні змагання з настільного тенісу серед чоловіків.
 

На змагання прибули 14 учасників, які жеребкуванням були розділені на 3 групи. Перемігши у своїх групах, до фіналу вийшли О.Гулько, Д.Кіторага та І.Волошановський. Фіналісти, зігравши між собою по коловій системі, визначили призерів і переможця. Третє місце другий рік поспіль здобув Д.Кіторага, друге місце посів О.Гулько, а переможцем змагань став І.Волошановський – учень 10 класу Захарівської ЗОШ, який вслід за змаганнями серед школярів здобув перемогу і серед дорослих. Якби у нас була запроваджена номінація «Прорив (прогрес) року», то І.Волошановський у ній переміг би. Адже в минулому році цей юнак брав участь у даних змаганнях, виступив достойно, але до фіналу не вийшов. Минув рік напружених тренувань — і Ігор стає найкращим тенісистом району, обігруючи старших і досвідченіших опонентів. Нашим юним спортсменам є з кого брати приклад, як необхідно йти до своєї мети.   

Призери і переможець отримали грамоти та грошові винагороди. Від всіх учасників змагань хочеться висловити подяку  приватному підприємцю А.Гоцуляку, який вже традиційно виступив спонсором даного турніру та надав матеріальну допомогу на проведення змагань. Окрема подяка вчителю фізичного виховання Врадіївської ЗОШ №3 В.Ратушняку, який добре підготував спортивний зал та тенісні столи до проведення змагань та виконав функції головного судді.  
 
В. ОДАЖІУ, провідний спеціаліст сектору культури, молоді спорту
та туризму райдержадміністрації

                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар