середу, 21 березня 2018 р.

Турнір, присвячений пам’яті Павла Еладі

clip_image002 
10 березня 2018 року сектором культури, молоді, спорту та туризму Врадіївської райдержадміністрації у Врадіївській ЗОШ №1 та Врадіївській ЗОШ №3 був проведений традиційний районний турнір з волейболу, присвячений пам'яті загиблого воїна-афганця Павла Еладі. Турнір не провели в лютому у зв'язку із карантином у школах.


На турнір прибуло 8 команд, які жеребкуванням були розділені на дві групи. До першої групи потрапили команди Адамівка-1, Новопавлівка-2, Сирове та «Колос» (Врадіївка). До другої групи потрапили команди Новопавлівка-1, Адамівка-2, Врадіївської ЗОШ №3 та Врадіївського відділу поліції.

У першій групі команда Адамівки-1 не мала проблем із виходом до фіналу і перемогла своїх суперників. Друге місце посіла команда «Колос». В другій групі команда Новопавлівка-1 також впевнено здобула путівку до фіналу, а другою стала команда Врадіївського відділу поліції.

У матчі за третє місце між командами «Колос» та відділу поліції рівна боротьба точилась лише у першій партії. Другу партію команда поліції провела впевненіше, ніж опоненти, і здобула третє місце у турнірі. Фінальна гра стала окрасою змагань, адже зустрілись найкращі команди району. У першій партії перемогла команда Новопавлівка-1 (25:21). Друга партія нагадувала «гойдалку». То одна команда виходила вперед, то інша. Адже адамівчани не збирались віддавати перемогу Новопавлівці без бою. Але врешті-решт молодість Новопавлівки взяла верх над досвідом команди Адамівки. Отже, команда Новопавлівки вдруге поспіль залишила кубок пам'яті свого односельчанина Павла Еладі у себе. Капітанам команд відділу поліції та Адамівки були вручені грамоти за третє та друге місце відповідно та грошові винагороди, а команда Новопавлівки отримала перехідний кубок, грамоту і грошову винагороду. Хочеться від всіх учасників турніру подякувати приватному підприємцю О. Коломійчуку, який традиційно виступив спонсором даного турніру. Також відмітити представників Адамівки та Новопавлівки, які на змагання виставили по дві команди, команду Сирове та відділу поліції, які давно не брали участі у змаганнях. Окрема подяка вчителям фізичного виховання Врадіївських ЗОШ №1 та №3 Ю.Зіновкіну та В.Ратушняку, які добре підготували свої спортзали до змагань і принципово відсудили ігри турніру.
Інформація «Вісника»


Немає коментарів:

Дописати коментар