суботу, 24 березня 2018 р.

Турнір з міні-футболу серед ветеранів

clip_image002

17 березня в Доманівському районі на базі спортивного залу Маринівської ДЮСШ федерацією футболу Миколаївської області було проведено турнір з міні-футболу серед ветеранів (35 років і старших). Команду від нашого району також було запрошено.


В турнірі взяли участь п”ять команд. Окрім нашої команди на змагання прибули такі команди: Первомайська, Арбузинки, Доманівки, Богданівки (Доманівського району). Наша команда практично зібралась за два дні до змагань, тому про якусь зіграність не варто говорити. Але виступили наші ветерани достойно. Перша гра з Богданівкою завершилась внічию 1:1. У другій грі у рівній боротьбі поступились команді Доманівки 1:2. Команді Арбузинки поступились у напруженому протистоянні 2:3. Варто зауважити, що у всіх цих трьох іграх наші футболісти могли розраховувати на більш позитивні результати, адже створювали більше гольових моментів, ніж суперники, але реалізація підвела. В останній грі поступились переможцям змагань-команді Первомайська 1:3. Наша команда створила первомайцям найбільше проблем, адже інших суперників вони перемогли з розгромними рахунками. В підсумку посіли четверте місце, але цей турнір наші ветерани можуть занести собі в актив, адже здобули досвід, тому в наступних змаганнях обов’язково прийдуть кращі результати. 

Командну нагороду наша команда не отримала, але гравець Віктор Григор’єв став найкращим нападником турніру та отримав грамоту і статуетку. Представники федерації футболу Миколаївської області всім командам вручили футбольні м’ячі. Наші гравці віддали м’яч В. Григор’єву для тренувань своїх вихованців.

Хочеться висловити подяку приватному підприємцю В.Костенку, завдяки якому дана поїздка стала можливою. Він заправив свій мікроавтобус, сам відвіз команду на турнір, відмінно стояв на воротах і відбив багато ударів суперника. Надіємось, що В.Костенко стане прикладом для інших людей, які люблять спорт, і стануть допомагати його розвивати у нашому районі.
Інформація «Вісника»

Немає коментарів:

Дописати коментар