середу, 21 березня 2018 р.

У Нововасилівці буде бокс

clip_image002
7 березня в Нововасилівській школі відбулося маленьке свято боксу. В школу завітали молодіжна колегія та активна молодь нашого району. Завітали не з порожніми руками, а з подарунком. Ще під час об’їзду сільських шкіл в рамках вже традиційної акції «Прапор миру крокує по району» учні Нововасилівської ЗОШ висловили бажання займатись боксом, але зупиняла їх відсутність боксерської груші. Та відтепер у школі є і груша, і боксерські рукавиці.
 
Перед вчительським колективом та учнями школи виступили лідери молодіжної колегії Р. Бондаренко та С. Поліщук. Звучали слова подяки колективу школи на чолі з її директором М.Жарук за співпрацю, з уст С. Поліщука — вітання для школярок та вчителів прекрасної статі з наступаючим святом 8 Березня, які плавно перейшли у ввідну лекцію по боксу. Сергій разом з хлопцями та дівчатами школи провів розминку, продемонстрував частинку боксерського тренування, яке включало в себе елементи на розтяжку, координацію, вправи на вестибулярний апарат, прес, відпрацювання ударів, а потім відбувся боксерський спаринг з усіма охочими. В пригоді став брат Сергія — Олександр, який також займає активну життєву позицію, є любителем спорту та здорового способу життя. Охочих спарингувати виявилося немало як серед хлопців, так і серед дівчаток. Школярі з великим ентузіазмом оволодівали основами боксування. Судячи з емоцій, діти залишилися задоволеними як тренером, так і тренуванням. 

clip_image002[6]

Популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді - це актуальна та важлива справа. Дуже б хотілося, щоб ці молодіжні пориви у питанні заняття спортом та й взагалі будь-якою творчістю мали відголос та були почуті тими людьми, які сьогодні несуть відповідальність за стан справ у нашій країні.

Нововасилівська ЗОШ вже традиційно бере активну участь у роботі молодіжної колегії. Раніше учні цієї школи продемонстрували найкращі результати в акції по збору пластикових кришечок, які згодом здавались на переробку, а отримані за це кошти передавались на виготовлення протезів для бійців АТО. Навіть після закінчення школи її лідери завжди готові підтримати, допомогти та взяти активну участь у заходах для молоді та для суспільства в цілому.

У Нововасилівці буде бокс

Також це свято боксу стало відправною точкою в акції по підтримці професійного українського боксера, чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика у його майбутньому поєдинку. Акція молодіжної колегії #12 rounds of good deeds in support Alexandr Usik challenge має на меті 12 «раундів» різноманітних соціальних, духовних та спортивних добрих справ. Адже підтримка - це не тільки вигуки в куті рингу, це й неймовірний потік енергії та почуттів від кожного серця. В майбутньому поєдинку зустрінуться два яскравих професіонали, дві чуйні, щирі й добрі людини, яким не можна не симпатизувати, проте переможе тільки один. Тож хай переможе сильніший! Молодіжна колегія кожного тижня буде «готуватися» разом з Олександром Усиком до поєдинку, проводячи різноманітні заходи на його підтримку.
Р.БОНДАРЕНКО,
голова молодіжної колегії.




Немає коментарів:

Дописати коментар