суботу, 12 травня 2018 р.

Товариський матч ветеранів Врадіївки та Любашівки

image

1 травня  на центральному стадіоні смт Врадіївки відбувся футбольний матч, присвячений Дню праці, між ветеранами (35 років і старших) Врадіївського та Любашівського районів.
 
Половина першого тайму проходила за рівної боротьби. Команди обмінялися точними ударами. У другій половині тайму наші гравці, за підтримки своїх вболівальників, почали атакувати ворота любашівців з більшим натхненням, адже хотілось у цей святковий день порадувати своїх прихильників. До кінця тайму наша команда ще двічі «розписалась» у воротах суперника. Після перерви протягом усього другого тайму наша команда домінувала і не змусила сумніватись у позитивному результаті. До фінального свистка врадіївчани ще чотири рази забили голи любашівцям, на що вони відповіли одним точним ударом. У підсумку впевнена перемога з рахунком 7:2. Любашівцям забивали: 4 голи В.Касєвич, В. Костенко, С. Панейко та В.Кавалєров – по 1 голу. Основу нашої команди склали ветерани із Врадіївки, але також були три представники із села Сирове, по одному представнику із сіл Нововасилівка та Адамівка.

Гості із Любашівки не засмутились результатом, адже це не головне. Головне - це спілкування, дружні стосунки між районами, пропагування здорового способу життя і приклад старшого покоління нашій молоді щодо занять спортом. А любашівці були приємно вражені нашим стадіоном і отримали задоволення від гри на такому футбольному полі, незважаючи на результат. Хотілось подякувати всім нашим гравцям, які вперше зібрались у такому складі, вдало зіграли, показали яскравий атакувальний футбол і порадували вболівальників. Окрема подяка М.Топалу за сприяння проведенню такого цікавого матчу та А.Ілюку за підготовку футбольного поля.
 Інформація «Вісника»

Немає коментарів:

Дописати коментар