середу, 6 червня 2018 р.

Допобачення, садочку! Школо, приймай нас, першачків!

SAM_1877

Дитячий садочок “Ромашка” 29 травня провів своїх старших вихованців із групи “Бджілка” у чарівну країну Знань, де вони з першого вересня сядуть за шкільні парти. Свято прощання з дитсадком видалося на славу. Його організатори розробили гарний і змістовний сценарій, вклали в нього частину своєї доброї і щедрої душі, створили особливу атмосферу щасливого дитинства і доброї старої казки, героями якої стали самі вихованці, зігріті любов’ю своїх наставників і батьків.

SAM_1865
Вихователі Яна Кравченко і Тетяна Степанова разом з помічником вихователя Оленою Бондаренко зробили все для того, щоб свято запам’яталося надовго і діткам, і їх батькам, і бабусям та дідусям, які взяли участь у такій події, ретельно й довго готувалися до неї, з нетерпінням очікуючи початку святкового дійства.

SAM_1867
І ось, нарешті, у святково прибраній великій і просторій залі під звуки мажорної мелодії та  під схвальні оплески всіх присутніх входять вони, маленькі винуватці торжества, дещо розгублені й спантеличені такою загальною увагою, але, підтримувані підбадьорливими поглядами рідних людей, впевнено крокують за своїми вихователями на відведене їм місце. Хлопчики в елегантних костюмах і світлих сорочках, а дівчатка — у вишуканих сукнях і з модними зачісками. У кожного з них на грудях красива стрічка з написом “Випускник дитячого садка”.

SAM_1866
У цікавій, по-дитячому безпосередній і захоплюючий сценарій свята логічно впліталися й іскрометні таночки, і наївні дитячі віршики, і безтурботні веселі пісеньки, і цікаві сценки з виразними елементами драматичного мистецтва, і не менш захоплюючі ігри. Приємно порадував усіх зворушливий танок дівчаток із своїми мамами і не менш цікава оригінальна хореографічна композиція хлопчиків із своїми люблячими матусями. Вдало, з гумором, в ігровій формі передано різні епізоди життя в дитсадку, починаючи від наймолодшої групи й закінчуючи випуском із дошкільного закладу.

SAM_1863
Свіжий новий струмінь у святковий сценарій внесла поява на урочистостях “кума” й “куми”, ролі яких дотепно і вдало зіграли працівники Будинку дитячої творчості Марина Тоніца і Тетяна Стеценко. Майстерно втілившись у сценічний образ, вони “завели” публіку, а особливо діток, бо знайшли з ними тісний контакт, зуміли всіх втягнути у веселі ігри і дотепні розваги.

SAM_1873
Родзинкою свята, своєрідним сюрприз для юних випускників та й усіх присутніх у залі стала поява на імпровізованій сцені казкового героя, улюбленця дітей — клишоногого велетенського,  але доброго ведмедя із відомого мультфільму, якого і діти, і навіть дорослі сприйняли на “ура”. Казковий Михайло на радість малюкам весело водив з ними хоровод, а потім ще й сфотографувався з дітками.

SAM_1869
Маленьких випускників дитсадка, їх батьків, вихователів і гостей свята щиро й сердечно привітали завідуюча дитячим садком “Ромашка” Олена Кіторага, селищний голова Микола Москаленко та методист райметодкабінету відділу освіти Ганна Багрін. У їх словах — найтепліші побажання миру, добра, успішного початку здобуття знань малюками у першому класі, доброго здоров’я всім і здійснення найзаповітніших мрій і бажань.

SAM_1875

Море квітів і щасливих посмішок, щирі вітання й добрі побажання, радість від спілкування з дітками, батьками й вихователями, яка переповнювала душу світлими почуттями й емоціями, загальний позитивний настрій та особлива аура добра, що майже зримо відчувалася в залі — таким запам’ятався присутнім цей чудовий захід.

В.ЗАЛУЦЬКИЙ. 
Фото автора.

Немає коментарів:

Дописати коментар