середу, 6 червня 2018 р.

Спорт у Врадіївці виходить на новий рівень!

IMG_7615

Завдяки зусиллям тренера спортивного залу «Динамо Врадіївка»  Олександра Боровика, у нашому селищі з'явилася офіційна секція ММА (змішаних єдиноборств), що входить до Федерації змішаних єдиноборств у Миколаївській області.

12 травня наші бійці (вихованці) учні гімназії  Олег Слєпов  (вагова категорія до 70 кг.), Денис Ворона (вагова категорія до 60 кг.) та учень ЗОШ №1 Артем Прокопець (вагова категорія до 60 кг.) вперше взяли участь в обласному турнірі ММА. Загалом у турнірі взяли участь 15 команд з усієї області.

Першим, хто вийшов на ринг, був Артем Прокопець. Його опонентом став боєць з Миколаєва з досвідом змагань з бойового самбо. Бій був дуже важкий, тривав 2 раунди, після чого судді віддали перевагу бійцю з Миколаєва.

Наступним у рингу змагався Денис Ворона. Його опонент - теж миколаївський боєць. Було проведено 2 раунди поєдинку. Так як бій проходив на рівних, суддям було важко виявити переможця, тому прийняли рішення про проведення третього раунду. Після цього перемогу було віддано бійцю з Миколаєва.

Третім на ринг вийшов Олег Слєпов. Бій  розпочався, і вже на другій хвилині першого раунду бійці перейшли в боротьбу, де Олег зміг провести больовий прийом - ричаг ліктя. Так наш земляк здобув перемогу та вийшов у півфінальний раунд, де зустрівся з бійцем з Нової Каховки. Після двох запеклих раундів судді віддали перевагу Олегу. У фінальному поєдинку його суперником виявився неодноразовий переможець ММА турнірів. Зійшовшись на рингу, суперники розпочали бій, але особливої переваги миколаївчанина не відчувалося. Олег демонстрував гарну роботу в стійці, добре орієнтувався в боротьбі. Бій був дуже насиченим. По закінченню двох раундів судді віддали перемогу бійцю з Миколаєва.

IMG_7617
У підсумку Денис Ворона та Артем Прокопець здобули ІІІ місце, Олег Слєпов - ІІ місце на обласному турнірі з ММА.

Спортивний зал «Динамо В» дякує хлопцям за їхню мужність, відданість та віру в розпочату справу. Дякуємо батькам спортсменів за їхню моральну та фінансову підтримку.  Разом до нових висот та перемог!
 Інформація “Вісника”
Фото: К.СТАРКОВОЇ

Немає коментарів:

Дописати коментар