середу, 25 липня 2018 р.

Під знаком доброти

Під знаком доброти

Компанія Кернел – лідер агропромислового комплексу нашої країни, щоденно доводить свою першість не лише на виробничому поприщі, але й на ниві добрих справ. У своїй діяльності агропідприємства компанії Кернел та БФ «Разом з Кернел»  керуються принципами соціальної  відповідальності та надійності. Компанія надає систематичну фінансову підтримку соціальній сфері підопічних сіл та містечок, в тому числі й населеним пунктам Миколаївщини.
 

Так, у першому півріччі  2018 року громада Врадіївщини спільно з підприємством «Україна» (Кернел) та БФ «Разом з Кернел» зуміли реалізувати чимало корисних проектів, спрямованих на підтримку освітньої сфери, створення належних умов для навчання та дозвілля дітей. Також  надавалася адресна допомога для місцевих жителів, які є пайовиками  Компанії тощо.

Якщо детальніше розказувати про ініціативи, які підтримав  Кернел цьогоріч, то напевно газетної шпальти буде замало. Проте спробуємо розповісти Вам про них  у стислому форматі. Отже, Компанія виділяла кошти на  придбання пально-мастильних матеріалів, що використовувалися для підвезення учнів місцевих шкіл на всеукраїнські  олімпіади, конкурси, фестивалі. Не залишилися аграрії осторонь літнього оздоровлення дітей,  направивши фінанси для організації збалансованого харчування дітей у пришкільних літніх таборах, що діяли при двох врадіївських школах та гімназії.

Вагому допомогу від підприємства «Україна» (Кернел) та  «БФ «Разом з Кернел»  отримав дитячий  садочок  «Калинонька».  Сюди придбано нові комплекти постільної білизни та сучасну оргтехніку (принтер).  Вдячні за подарунки Компанії і вихованці місцевої музичної школи, учасники ансамблю «Домісолька». Саме Кернел профінансував придбання для них інструментів. Тепер юні музиканти «у всеозброєнні» і готові підкоряти свій, поки що маленький, музичний Олімп.

Важливими принципами діяльності аграріїв є всебічна підтримка пайовиків – тих, хто забезпечує їх найголовнішим ресурсом для роботи – землею. Для орендодавців в Компанії діє чимало вигідних умов та окрема програма соціальної підтримки – премії при народженні дитини, допомога на поховання, лікування тощо.

Звісно, цей неповний перелік добрих справ  компанії Кернел можна продовжувати. Бо ж щодня він поповнюється дієвими для громади проектами. Недаремно девізом кернелівців є слова: «Змінюємо країну, створюємо майбутнє». І ми на власному досвіді переконуємося, що разом з Кернел це майбутнє буде стабільним та світлим. Дякуємо Компанії за працю під знаком доброти!

З повагою та вдячністю - директор ДМШ
  Л.СОЛОВЙОВА,
директор ЗОШ №3  Л.ТРОЯН
та голова батьківського комітету  Т.КОЗИРЄВА

Немає коментарів:

Дописати коментар