суботу, 6 жовтня 2018 р.

Відзначили День селища

   У День селища, як і завжди, було у Врадіївці багатолюдно. На центральному стадіоні ще зранку йшли приготування до прийому святкуючих, лунала гучна й весела музика, по вулиці ходили святково вбрані й налаштовані на цікаве свято люди.

  І справді, було цього дня на що подивитись. До уваги гостей – виставка народної творчості, із захопленням всі милувались витонченими виробами з дерева, з бісеру, картинами, представленими Будинком дитячої творчості та дитячими садочками; бажаючі цікавились продукцією місцевого видавця А.Коваленка.

   Після урочистого відкриття святкового дійства, привітання районної влади, виступив селищний голова Микола Москаленко та, привітавши громаду, звітував про роботу апарату і виконкому  селищної ради. Селищному голові є що сказати своїм виборцям: це і утримання на балансі трьох дитсадків “Калинонька”, “Золотий ключик”, “Ромашка”, співпраця з міжнародними організаціями щодо впровадження нових енергозабезпечуючих і теплозберігаючих технологій, утримання доріг, забезпечення мешканців селища якісною питною водою, і постійні роботи по благоустрою і озелененню, це забезпечення освітлення вулиць у нічний час. Окрім того, ведеться велика  робота, яку непомітно з першого погляду: документація, домовленості, тендери на проведення робіт. Але, як вважає селищний голова – це те, без чого неможлива реалізація планів і задумів.

   Микола Леонідович щиро дякував виконкому, апарату селищної ради, депутатському корпусу, підприємцям, всім небайдужим громадянам, які з розумінням ставляться до проблем селищної ради, підтримують і допомагають у вирішенні невідкладних проблем і у напрацюваннях на перспективу.

   Присутні на святі вітальними оплесками вшанували подружні пари, які відзначили цьогоріч золоті і срібні весільні ювілеї, а також переможців у оголошених номінаціях на краще підприємство, зразковий двір і т. ін. Свою професійну  вправність показали працівники підрозділу МНС, це було цікаво й видовищно.

   Гарного святкового настрою додав концерт ансамблю “Смерічка” із села Піщанка, що на Вінниччині. Люди із задоволенням підспівували самодіяльним аматорам і танцювали. Як у великій українській родині: якщо свято – то тут і пісні, й танці, і чудовий піднесений настрій.

Інформація “Вісника”

Немає коментарів:

Дописати коментар