суботу, 29 вересня 2018 р.

Спільними зусиллями робляться добрі справи

image
  
  Наше селище кращає з року в рік. Про його благоустрій дбає не лише виконком селищної ради на чолі з селищним головою Миколою Москаленком, а й депутатський корпус, небайдужі підприємці й фермери, які є справжніми патріотами свого рідного селища, в якому вони народилися й виросли, які люблять його і із задоволенням стають спонсорами й меценатами у будь-якій добрій справі, що стосується подальшого розвитку й розквіту нашої Врадіївки.


   Ось і цього року, готуючись до чергової 246-ої річниці з дня народження нашого селища, багато врадіївчан долучилося до корисних і потрібних справ, спрямованих на покращення благоустрою та естетичного вигляду зони відпочинку в центрі селища. Біля центрального ставка з ініціативи селищного голови Миколи Леонідовича закипіла робота. На його цікаву ідею відгукнувся підприємець Валентин Чернявський – справжній майстер кованих виробів, який з будівельних матеріалів селищної ради за досить короткий строк виготував дві прекрасні альтанки з металу. Вони радують око не тільки врадіївчан, а й гостей селища. Ці альтанки встановлені по обидва боки від містка і створили своєрідний архітектурний ансамбль, не звернути увагу на який просто неможливо. Перехожі любуються й  оригінальними підставками під ліхтарі, і виготовленими та встановленими  тим же майстром лавочками для відпочинку людей будь-якого віку. А про доріжку до альтанок, викладену тротуарною плиткою, подбав підприємець Віктор Бондарчук. Його працівники виконали роботу на славу.

   А ось ліхтарі для освітлення зони відпочинку у вечірній та нічний час придбали небайдужі люди, які прониклися бажанням підтримати ініціативу селищного голови  зробити наш населений пункт ще кращим. Це керівник фермерського господарства “Рідний край – В” Анатолій Вдовиченко та очільник фермерського господарства “Стойка” Валерій Стойка. Не залишився осторонь такої благодійної та доброї справи і наш підприємець Олексій Поплужний, який закінчує роботу по виготовленню дерев’яних конструкцій на лавки в обох альтанках та 8 лавочках для відпочинку людей.

   Найближчим часом, як зізнався селищний голова Микола Москаленко, місток на ставку буде пофарбовано у білий колір. Це додасть святкового настрою і позитивних емоцій усім, хто пересуватиметься по ньому. Ось так, спільними зусиллями, залучаючи патріотично налаштованих земляків і всіх небайдужих людей, під керівництвом очільника селищної ради робляться усі добрі справи в нашому селищі.                                          
В.ЗАЛУЦЬКИЙ.
Фото автора

Немає коментарів:

Дописати коментар