суботу, 27 жовтня 2018 р.

Дитячому футболу – належну увагу

image 
  На базі районної гімназії нещодавно відбулися змагання з футболу “Золота осінь” серед шкіл селища. У турнірі взяли участь дві вікові групи – юні футболісти 2005-2006 та 2007-2008 років народження. Таким чином на змагання було представлено шість команд.

   Треті місця в обох вікових групах дісталися спортсменам Врадіївської ЗОШ №3 (вчитель фізвиховання Володимир Ратушняк). Друге місце у старшій віковій групі вибороли юні гімназисти (вчитель фізвиховання Олександр Мовчан), а в молодшій віковій групі “срібло” здобули школярі Врадіївської ЗОШ №1 (вчитель фізвиховання Юрій Зіновкін та тренер з футболу Віктор Григор’єв). Переможцями турніру у старшій віковій групі й незаперечними лідерами змагань стала команда Врадіївської ЗОШ №1. А в молодшій віковій групі пальму першості й чемпіонський титул впевнено здобули юні футболісти районної гімназії.

   У школах райцентру приділяється належна увага розвитку фізичної культури і, зокрема, такого чудового ігрового видовищного виду спорту, як футбол. Приємно відзначити, що до цієї важливої і потрібної справи долучаються батьки, як це робиться в районній гімназії. Вчитель фізвиховання цього навчального закладу Олександр Мовчан із задоволенням констатує той факт, що батьки юних гімназистів Олексій Аланджій, Олександр Зіновкін, Олександр Шліхар та деякі інші активно допомогли гімназії в реконструкції футбольного майданчика, постійно сприяють розвитку дитячого футболу і фізичному загартуванню своїх синів, які відвідують заняття секції з футболу при районній гімназії. До речі, ці батьки подбали й про зміцнення матеріальної спортивної бази гімназії, бо, побачивши, якими старими й жалюгідними м’ячами діти тренуються на полі, закупили партію якісних, добротних і сучасних футбольних м’ячів. Юні футболісти, звичайно, в захопленні від такого подарунку. Вдячні цим батькам і спортивні тренери, й педагоги, і дирекція районної гімназії.

   Завершальним акордом проведеного в гімназії футбольного турніру “Золота осінь” стала урочиста церемонія нагородження  переможців та призерів змагань. Цю приємну місію виконала провідний спеціаліст відділу освіти Леся Мороз, яка під схвальні оплески учасників змагань, уболівальників та всіх присутніх вручила грамоти відділу освіти чемпіонам та призерам змагань і щиро побажала юним футболістам вагомих і значних спортивних досягнень та нових перемог на футбольному майданчику.

В.ЗАЛУЦЬКИЙ.
НА ФОТО — юні спортсмени перед початком змагань.

Немає коментарів:

Дописати коментар