суботу, 10 листопада 2018 р.

Наш земляк – чемпіон Європи

П.Заліпський – чемпіон Європи з важкої атлетики з прапором нашої держави. місто Замосць, Польща. 27 жовтня 2018 року.
   
  Восени минулого року в місті Дуррес (Албанія) проходив чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юніорів та молоді до 23 років, бронзовим призером якого став наш врадіївчанин, колишній вихованець Березківської школи-інтернату Павло Заліпський. Юнак виступав у ваговій категорії до 56 кг і виборов третє місце з сумою двоборства 238 кг. На рахунку нашого земляка також і “мала” золота медаль у поштовху 130 кг.
 
  У жовтні нинішнього року в місті Замосць (Польща) теж проходив чемпіонат Європи серед юніорів. Цього разу Павло став чемпіоном з сумою двоборства 240 кг. В ривку йому підкорилася штанга вагою 112 кг, а в поштовху – 128 кг. Слід відзначити, що наш земляк-майстер спорту з важкої атлетики, багаторазовий чемпіон України. На його особистому рахунку – 7 рекордів України. Павло Заліпський зарахований до основного складу збірної команди України з важкої атлетики. Він – колишній вихованець Врадіївської ДЮСШ, відвідував секцію з важкої атлетики протягом трьох років під керівництвом тренера-викладача Сергія Ганчина. Сьогодні Павло – студент першого курсу Харківської академії фізичної культури та спорту.

   Щиро вітаємо юного важкоатлета з блискучою перемогою на такому престижному чемпіонаті, бажаємо нових вагомих досягнень і рекордів на важкоатлетичному помості, які б і надалі прославляли нашу державу. Зичимо Павлу міцного здоров’я, наснаги, сили т а успіхів у повсякденному житті.

В.ЗАЛУЦЬКИЙ.
НА ФОТО: П.Заліпський – чемпіон Європи з важкої атлетики

 з прапором нашої держави. 
Місто Замосць, Польща. 27 жовтня 2018 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар