середу, 7 листопада 2018 р.

Змагання юних важкоатлетів

  З  8 по 12 жовтня в м. Миколаєві відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 15 років з важкої атлетики. В чемпіонаті взяли участь вихованці  Врадіївської дитячо-юнацької спортивної школи. Вдало виступили спортсменки відділення важкої атлетики Катерина Крива, яка у ваговій категорії до 76 кг з результатом 53 кг в ривку та 63 кг в поштовху  з сумою двоборства 116 кг посіла ІІ місце, Анастасія Василенко у ваговій категорії +81 кг з результатом 50 кг в ривку та 62 кг в поштовху з сумою двоборства 112 кг виборола ІІІ місце, а також у змаганнях взяли участь Анна Котляр, Кирило Кобилянський, Євген Мельник, Владислав Одажіу.


   26-27 жовтня на спортивній базі Врадіївської ДЮСШ відбулися обласні змагання з важкої атлетики серед учнів ДЮСШ, юнаків та дівчат 2002-2003 років народження і молодших. У змаганнях взяли участь команди з міста  Первомайська, Баштанки та. Врадіївки. Всього на важкоатлетичному помості змагалися  40 юнаків та 5 дівчат. Урочисто пройшла церемонія відкриття змагань. До учасників звернувся заступник голови райдержадміністрації, виконуючий обов’язки начальника районного відділу освіти І.Боровицький, який побажав юним спортсменам успіхів на помості, в навчанні та в житті.

   Якісне суддівство забезпечили тренери-викладачі з важкої атлетики Врадіївської ДЮСШ. Переможці та призери у вагових категоріях були нагороджені грамотами, команди -  дипломами та кубками обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту.

   В командній першості вихованці Врадіївської ДЮСШ здобули І місце; Первомайська ДЮСШ – виборола «срібло», а не третій сходинці п'єдесталу пошани - Баштанська ДЮСШ.

Власна інформація.

Немає коментарів:

Дописати коментар