суботу, 31 березня 2018 р.

Врадіївчани на турнірі з міні-футболу в Кривому Озері

clip_image002

25 березня в смт Криве Озеро відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранів (40 років і старших), присвячений 74-ій річниці визволення Кривоозерщини від фашистських загарбників. Команду ветеранів нашого району запросили до участі у грі.
 
Крім нашої команди у турнірі брали участь команди господарів, смт Любашівка та смт Саврань. У першій грі наші врадіївчани зустрілись з командою господарів. З перших хвилин наша команда захопила ініціативу і до середини першого тайму зуміла відзначитись у воротах суперника тричі. Господарі майданчика не збирались здаватись, адже грали перед своїми вболівальниками, тому спромоглись зрівняти рахунок. Потім врадіївчани вийшли вперед, але переможний рахунок не зберегли. Наприкінці матчу кривоозерянам вдалося зрівняти рахунок.

 У цьому напруженому матчі м’яч у ворота кривоозерян тричі забив Г.Флоренко. У другій грі наші ветерани змагались із командою Любашівки. Вони, можливо, погано налаштувались на даний матч, тому неякісно грали у захисті і пропустили чотири м’ячі. До кінця першого тайму один м’яч вдалось відквитати. На другий тайм наші футболісти вийшли налаштованими відіграватись і одразу почали штурмувати ворота суперника. Результатом атакувальних дій стали три забиті м’ячі за п’ять хвилин у виконанні В.Одажіу, але любашівці теж забили один гол. Рахунок - 4:5 і необхідно було продовжувати атакувати, щоб здобути позитивний результат. Під кінець матчу О.Гулько, вийшовши один на один з воротарем, зрівняв рахунок. У підсумку - бойова нічия 5:5. До останнього матчу наша команда підійшла з двома балами, а суперники із Саврані з двома перемогами — 8:0 над любашівцями і 6:2 над кривоозерянами. Суперники вже стали перможцями турніру незалежно від матчу з нашими ветеранами, а от врадіївчанам необхідна була лише перемога, щоб посісти перше місце. Гра стала найвидовищнішою на турнірі, з масою гольових моментів, але у завершальній стадії краще діяли досвідченіші гравці із Саврані. У підсумку наші футболісти поступились: 4:7 і посіли третє місце, за що отримали грамоту. Не важливо, який результат показали наші ветерани, головне те, що вони своїм прикладом пропагують здоровий спосіб життя і показують молодому поколінню, що спортом необхідно займатись завжди і незалежно від віку. Команда ветеранів: М.Флоренко, О.Гулько, В.Костенко, В.Одажіу, С.Гончаренко, О.Кабаченко, Г.Флоренко запрошують любителів футболу поповнювати їх ряди, отримувати задоволення від улюбленої гри і зміцнювати своє здоров’я.
Інформація «Вісника»



Немає коментарів:

Дописати коментар